Utställning i Åmål

Ja, nu drar det ihop sig inför utställningen som blir på Hantverksmagasinet i Åmål.

Det återstår några hektiska dagar innan tavlor skall hängas och pyrografikonst skall ställas, men snart, snart...

Jag hoppas att just du som läser detta har möjlighet att komma! Utställningen börjar den 28 juni och håller på tills den 18 juli. 

Extra roligt vore det om du i sällskap med någon eller några, kan komma på vernissage den 30 juni klockan: 10:00 - 14:00 då jag själv är där i egen lång person!   Du, ni är varmt välkomna! 

Det känns förstås lite pirrigt men också väldigt kul.                                                                                    Nytt för mig blir att jag har gjort en serie bluesinspirerade bilder. Detta är på grund av att den årliga Bluesfesten i stan och min utställning pågår samtidigt.  Jag startar visserligen före bluesfesten och håller på några dagar efter, men hoppas att bluesfantasterna som är i Åmål hittar till utställningen också förstås. Känner du någon fantast så kan du ju alltid tipsa om min utställning! :) 

Läs mer om Bluesfesten här, för datum och annan information.                                                                                

Jag gillar blues, och har varit på Åmåls bluesfest ett antal gånger genom åren, så med tanke på det så föll det sig naturligt att skapa några bilder med blues som tema. 

Vad mer kommer jag att ställa ut, kanske du undrar?

- Kom och kolla vett ja!

Har du inte tid, eller möjlighet så kommer jag att lägga ut bilder från vernissagedagen här på bloggen och på Instagram - så kika in igen för att ta del av dessa! :)

Innan jag hastar vidare så passar jag på att önska er en trevlig helg, och har du kommentarer om min utställnings-affisch så skriv gärna något i kommentarerna. 

Tills nästa gång

Hade bäst!