...förvirringen fortsätter ;P

Inlägg nummer två och undrar om jag inte är lika förvirrad ännu…

Tankarna, kan jag konstatera är fortfarande uppkopplat på ”kaja-mood”. För er som inte läst mitt första inlägg, så är det en kaosartad sinnesstämning.  Men då jag inte riktigt vet hur jag kan beskriva stämning mest korrekt så gjorde jag en snabbskiss för att illustrera det istället.  

Kaja-mood litenbildjpg


Så, för att inte flaxa fullt så oordnat kollade jag runt på nätet efter tips och trix. Det man inte kan - får man försöka lära sig tänkte jag kavat. Åtminstone så gott det går och i den mån jag behöver.  

Att bli någon superbloggare med miljoner läsare är inte mitt mål, jag har alldeles för mycket Ferdinad-kvalitéer för det.  Så att jag ens skulle försöka mig på att vara någon slags live show a la teve dokusåpa kommer inte ske.  Jag misstänker att jag kommer ha fullt upp. Och jag vill ha fullt upp, men inte bara med att skriva blogginlägg. Mitt främsta mål är ju trots allt att få vara kreativ genom mitt målande och skrivande. Jag har för avsikt att blogga också, men inte stup i ett. Mitt bloggande blir en inblick i mitt liv. Om delar av det som inte bara handlar om färg & form. Det kan bli texter om företeelser, fenomen, andlighet, andra själar samt upplevelser i allmänhet. Och i synnerhet, om vardagen med min egensinniga sidekick Elliot!

Elliot, vem han är då? Jo, han är en Alaskan Malamute i sina bästa år. … sådan matte sådan hund, som man säger! Hehehe Vilket betyder att vi självklart båda är i våra bästa år!  

Vad vi har gjort? Ja, just idag blev det en tur i naturen.

       Elliotjpg

Så gott folk. Det var det. Nu är det dags för mig att sätta mig vid akvarellpappret och se vad som uppenbarar sig i det!

Tills nästa gång

Hade bäst!                                                               Tillbaka till blogg start!