Blue Moon, Supermoon & Blood Moon - blir en magisk trio!

En fantastisk fullmåne har nu under morgonen trätt fram på himlen, vilken man ser den eller inte. Genom min gråa Dalslands himmel syns den inte alls. Men vad gör det… Den finns ju där ändå! :)

Astrologinörd som jag är, åtminstone periodvis, så brukar jag ha koll på planeternas rörelse.
Månen, som påverkar oss i snabbare skiftande takt än de andra planeterna, brukar vara den jag har mest koll på.
Fullmne liten bildjpg

Månen idag är särskilt spännande, och också därför jag vill posta ett litet inlägg om det.. Det är total månförmörkelse tillsammans med årets första blod måne. OCH, som om inte det var coolt nog så är det även blå måne! Uttrycket ”Once in a Blue Moon” har ni säkert hört. Det betyder att något sker väldigt sällan. Och, det kan man lugnt påstå att detta fenomen gör.

Senaste Super Blue Moon förmörkelse som sågs, var den 31 mars 1866. Och just idag är den åter här! Efter denna kommer nästa Blue Moon förmörkelse att inträffa den 31 december 2028.

Hur denna super månen påverkar dig personligen beror på hur du själv har dina planeter i ditt personliga horoskop.

De som har störst chans att se denna trippelmåne är de som befinner sig i: Indien, Nordöst Europa, Asien, Australien, Nordvästra Afrika, Nordamerika, Nordvästra Sydamerika, Stilla havet, Atlanten, Indiska oceanen, Arktis och Antarktis. Detta var i korta drag lite om månen.

Vill du fördjupa dig i astrologi, horoskop och de energier som råder etc. så finns det flertalet bra astrologisidor på nätet.
www.astro.com är en av dessa bra sidor.

Tills nästa gång
Hade bäst!